Is uw wagen klaar voor de winter?

In winterse omstandigheden heeft uw wagen het extra zwaar. Dankzij onze winteracties kan u veilig en onbezorgd de weg op, ongeacht de weersomstandigheden. Geef uw wagen een grondige check-up en ontdek de cashback-deals op onze winter- en all-season banden. Zo kan u steeds in alle comfort en veiligheid de weg op.

Bepaalde onderdelen van uw wagen worden extra belangrijk tijdens de wintermaanden, denk maar aan uw batterij, banden of ruitenwissers. Met een wintercheck bij ons vermijdt u kopzorgen en verzekert u een winter vol rijplezier.

Wintercheck

Voor slechts € 39 controleren wij uw wagen op de meest essentiële punten. Indien nodig worden vloeistoffen als olie, ruitenvloeistof of koelvloeistof bijgevuld tegen meerprijs. Daarnaast voeren wij een grondige controle uit van onder andere uw batterij en uw ruitenwissers, erg belangrijk wanneer het regent of sneeuwt!

Plan snel een wintercheck tussen 28/10/2020 en 28/02/2021.

Cashback op winter- en all-season banden

Binnenkort schakelen we over op winteruur. Hét moment om ook uw zomerbanden te wisselen. Het profiel van winterbanden zorgt voor een betere grip bij lage temperaturen, zo slipt u minder snel op een nat wegdek. Dit zijn enkele onmiskenbare voordelen van winterbanden:

- Betere grip

- Kortere remafstand

- Betere baanligging

Bij ons geniet u van een cashbackactie in vorm van een tankkaart op winterbanden en all-season banden van Michelin, Continental, Dunlop en GoodYear. Van 19/10/2020 tot en met 19/12/2020 krijg je € 25 cashback bij aankoop van 2 banden en € 50 cashback bij aankoop van 4 banden.

Het aantal beschikbare banden is gelimiteerd, dus plan nu uw afspraak en rijdt zorgeloos de winter in!

Wist je dat…

- Winterbanden in Duitsland en Oostenrijk verplicht zijn?

- Wij mee uitkijken of uw winterbanden nog veilig zijn?

- Wij u adviseren over de beste banden voor uw rijgedrag?

- U tijd kan besparen door uw bandenwissel samen met een wintercheck of onderhoudsbeurt in te plannen?

 

Zet uw banden op winteruur en maak nu uw afspraak:

 

CLISSEN - VANDEN BERGH

info@clissen.vw.be
info@garagevdba.be

03 666 93 06

www.clissen.be 
www.garagevdba.be